Snowden Smartphone Reviews

Zeer goede service !

Rated 5 out of 5
januari 12, 2022

Mijn ervaring is buitengewoon positief.
Er ging iets mis met de aflevering van mijn telefoon, ik had niets ontvangen.
Dit heb ik gemeld.
Er werd direct actie ondernomen.
Nadat alles uitgezocht en gecontroleerd was heb ik nogmaals een telefoon toegestuurd gekregen. Deze levering kwam wel netjes aan.
Wat een fantastische service !!!
Nogmaals bedankt.

Jan

Enthousiasme alom!!

Rated 5 out of 5
januari 12, 2022

Los van zoveel mogelijk inmenging, corruptie, macht en autoriteit…
Hoe leuk is het om je eigen gegevens daadwerkelijk ‘eigen’ te houden.Voor alle ‘grote’ systemen, is wel een alternatief.
Wat n verademing! Dit Android-privacy-gebeuren is precies wat we nodig hebben!!!!

Chetan

Geniaal

Rated 5 out of 5
januari 10, 2022

Deze telefoon is een stuk lichter in gewicht dan ik gewend ben en dat is uitstekend. Het veiliger besturingssysteem is al voorbereid, dat voor mij ideal was. Had wel moeite wegwijs te worden in het gebruik, maar digitale uitleg en door gebruik is dit verbeterd.
Al mijn Gmail account heb ik gewijzigd in tutanota en proton. Als ik veiligheid wil, dan gelijk doorvoeren in andere apps.
Ik heb het gevoel een stap voor te zijn op de komende digitalisering van voor mij ongewenste handelingen.

Veronica Siebenga

Prima telefoon

Rated 5 out of 5
januari 8, 2022

Was voor mij ook spannend om de telefoon te kopen maar ben daar wel hartstikke blij mee! Ik ben nu bezig met het naar eigen smaak verder indelen van de telefoon. Dit is niet altijd even gemakkelijk voor een digibeet als ik maar gelukkig kan ik al mijn vragen stellen en worden ze ook goed en altijd beantwoord. Ook de instructie videos vind ik erg handig en informatief! Het voelt gewoon goed om mijn nieuwe privacy vriendelijke online identiteit op te bouwen en big tech privacy schenders een dikke middelvinger te geven, geen dag te vroeg. Ga vooral zo door!

Hessel

Overstap van iPhone SE

Rated 5 out of 5
januari 2, 2022

Door de jarenlange gebruikerservaring met Apple producten is het instellen van deze telefoon wel een klus geweest. Aangezien veel data handmatig moet worden overgezet, bleek een leercurve van zo’n 2 dagen wel nodig. Soms is het uitwisselen van beeldmateriaal nog wat lastig tussen het werk- en privé account. Maar ik ben super tevreden met dit toestel, de instructie video was helder. Hier en daar is het soms nog puzzelen met diverse applicaties en instellingen, maar als gebruiker bepaal jij nu wanneer je jouw data afschermt of kortstondig openzet. De tijd is in ieder geval rijp voor afscherming van je privacy en dat kan alleen maar door dit soort initiatieven.

Jeroen Janssen

Fijne telefoon en goede begeleidende video's om te kunnen beginnen.

Rated 4 out of 5
december 7, 2021

In eerste instantie een beetje huiverig maar toch de sprong in het diepe gewaagd. De telefoon werkt goed. De gescheiden omgevingen prive – werk is even wennen maar heel slim. Hopelijk werkt Orbot in de toekomst tegelijkertijd voor beide omgevingen, zonder te hoeven aan- en uitzetten. En Aurora heeft nogal eens moeite met verbinding maken.
De begeleidende video’s om te beginnen zijn echt heel fijn! Een echt minpunt vind ik het ontbreken van een lijst voor vervangende (privacy-vriendelijke) apps bij de aankoop. Vind ik persoonlijk een stukje service dat bij de aanschaf van de telefoon inbegrepen mocht zijn. Verder heel blij met de telefoon.

Roos

Antwoord van Android-privacy.com

Hi Roos, goed om te horen dat je tevreden bent! De lijst met vervangende apps vind je in ons Privacy Platform. We nemen even contact met je op.

Goed product en goede service

Rated 5 out of 5
december 7, 2021

Een eerste instantie was ik een beetje huiverig om te bestellen bij Android Privacy. Het was me allemaal een beetje onbekend, maar uiteindelijk heb ik het toch gedaan en daar heb ik geen spijt van!
De Snowden Smartphone werkt goed en werd zelfs met een klein kadootje geleverd. Alle belangrijke apps die via Google Play te verkrijgen zijn, werken ook gewoon op GrapheneOS en verklaarbaar via de Aurora Store. Voor een aantal andere apps zoals google maps of agenda zijn open source alternatieven beschikbaar. Op android-provacy.com videos met uitleg en alternatieve apps die worden aangeraden. Omdat bij het gebruik van GrapheneOS niet echt een handleiding zit, heb ik heeel veel vragen gemaild en gelukkig krijg je altijd en snel antwoord. Ook de service is top, want mijn adapter was stuk en dit werd ook snel gefixt.

V

Antwoord van Android-privacy.com

Goed om te horen dat je tevreden bent met de telefoon en onze service!

Van iOS naar Graphene

Rated 5 out of 5
januari 13, 2022

Na het bekijken van de privacy tutorials, gebruiken en wennen aan de Graphene interface ben ik tot de conclusie gekomen dat het perfect werkt. Het heeft wat moeite gekost om alle applicaties draaiend te krijgen en metname bank applicaties. Uiteindelijk is dit gelukt door Google Play Store te installeren via de Sandbox methode. Dit was een werkbare oplossing maar nog niet erg gebruikersvriendelijk omdat er gewisseld moest worden van gebruiker. Na advies van Wesley is het gelukt om Google Play Store te installeren in het werkprofiel van de hoofdgebruiker, de truuk hierin is om de bestanden te downloaden via de browser in het werkprofiel en vanuit daar de installatie te starten. Een eerdere poging om Google Play Store te installeren bij de hoofdgebruiker en daarna te verplaatsen via Insular werkte niet. Nu werkt alles inclusief Google Camera.

123

Beoordeling Snowden Smartphone

Rated 4 out of 5
januari 10, 2022

Ik moet nog steeds wennen aan deze smartphone want ik gebruikte altijd de apple iphone maar ik hoop wat betreft de privacy en veiligheid dat deze mij kan geven. De uitleg video geeft mij het handvat om meer dingen te leren.

Will

Overstap

Rated 5 out of 5
januari 8, 2022

Dit was een goed keus. Ben nu nog bezig om het toestel mij eigen te maken. En voor vragen is er altijd een antwoord.

Henk

pixel 3a

Rated 5 out of 5
december 30, 2021

na hulp bijna alles geïnstalleerd.
telefoon werkt nu naar behoren.

KJ van Wendel

Tevreden over telefoon

Rated 5 out of 5
december 13, 2021

Ik ben blij met mijn telefoon omdat ik me nu veiliger voel. De geluidskwaliteit is goed en de kwaliteit van de foto’s ook

Sigrid de Cock

Antwoord van Android-privacy.com

Goed om te horen, bedankt!